А їй пасує: королева Летиція в червоному костюмі сяяла на світській церемонії

А їй пасує: королева Летиція в червоному костюмі сяяла на світській церемонії

Королева Летиція / Фото: Getty Images

Королева Летиція сьогодні теж з'явилася на публіці, продемонструвавши черговий і дуже ефектний образ в червоних відтінках.

Її Величність відвідала культурний центр Сан-Франциско в іспанському місті Касерес. Там відбулася церемонія вручення премій Фонду принцеси Жиронської. Премія вручається молодим фахівцям у різних галузях: науково-дослідній, технічній, інноваційній та культурній, за різні досягнення, які допомагають змінити сучасне суспільство і світ на краще.

46-річна королева Летиція приїхала на церемонію в яскравому червоному штанному костюмі зі стрілками і шкіряних туфлях на високих підборах. З прикрас на королеві традиційно тільки сережки, каблучки Летиція чомусь не любить носити і манікюр зазвичай у неї завжди природний. А ось в макіяжі королева віддає перевагу більш насиченим відтінкам. Цього разу на її повіках блискучі тіні в бежево-бронзових кольорах.

Королева Летиція / Фото: Getty Images

Червоний – улюблений колір королеви Летиції після сірого, згадуючи її виходи на публіку, Її Величність неодноразово обирала червоні сукні та костюми.

Королева Летиція в сірому / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація