Ах, яка гарна: герцогиня Кембриджська в ніжній квітковій сукні приїхала до саду

Ах, яка гарна: герцогиня Кембриджська в ніжній квітковій сукні приїхала до саду

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Getty Images

Сьогодні герцогиня Кембриджська Кетрін здійснила новий світський вихід.

Кетрін відвідала сади Візлі, де відбулося відкриття нового саду, над яким працювала герцогиня в рамках фестивалю "Назад до природи". Повідомляється, що на захід також були запрошені представники різних благодійних організацій.

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Getty Images

Для чергового виходу в світ герцогиня Кетрін обрала небесно-блакитного кольору сукню з квітковим принтом від бренду Emilia Wickstead. Вбрання чудово сиділо на стрункій фігурі герцогині, а доповнила вона його світлим взуттям на платформі, красивою об'ємною укладкою і легким макіяжем на обличчі.

 

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Associated Press

Раніше, герцогиня вже представляла свої роботи на виставках у Челсі і Гемптон-Корті. В інтерв'ю журналістам Кетрін обмовилася, що сподівається на позитивний вплив подібних проєктів на розвиток дітей. Зокрема її діти – принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї часто були присутні разом з нею в саду, коли герцогиня працювала над проєктом.

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Getty Images

Нагадаємо, минулого тижня ми бачили герцогиню Кетрін разом із принцом Вільямом і дітьми в школі Thomas's Battersea, де почала навчання дочка Кембриджів – принцеса Шарлотта. Тоді для виходу в світ герцогиня обрала гарну сукню з квітковим принтом бузкового кольору від Michael Kors з тонким поясом на талії і туфлях-човниках на підборах. У герцогині була об'ємна укладка, а на обличчі був легкий макіяж в теплих відтінках.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль герцогині Кембриджської в турі Пакистаном
Наступна публікація