"Беа на сьомому небі від щастя": принцеса Євгенія розповіла про весілля старшої сестри Беатріс

"Беа на сьомому небі від щастя": принцеса Євгенія розповіла про весілля старшої сестри Беатріс

Принцеси Беатріс і Євгенія / Фото: Getty Images

Принцеса Йоркська Євгенія нарешті прокоментувала весілля своєї старшої сестри Беатріс.

На відміну від сестри Instagram сторінка принцеси Євгенії відкрита, і її підписники можуть бачити, що публікує принцеса в Мережі.

Євгенія запостила кілька весільних фотографій сестри і написала:

"Беа на сьомому небі від щастя. Яка радість і честь спостерігати за тобою, моєю прекрасною старшою сестрою, що йде проходом до дорогого Едо. Я так пишаюся тобою і дуже рада підтримати тебе в наступній главі твого життя. Разом нам буде так весело. Щасливого дня весілля вам обом", - підсумувала Євгенія.

Весілля Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці відбулася 17 липня 2020 року в Королівській каплиці Всіх Святих в Королівській Ложі у Віндзорі. На приватній церемонії були присутні тільки близькі та рідні принцеси і її нареченого. Першими весільні світлини опублікували на офіційній сторінці королеви Єлизавети II в Instagram.

Нагадаємо, заміж 31-річна принцеса Беатріс вийшла у сукні королеви Єлизавети II і тіарі своєї прабабусі – королеви Марії Текської. Подружкою на весіллі була її сестра Євгенія.

Принцеси Беатріс і Євгенія / Фото: Getty Images

Сама Євгенія, зазначимо, вийшла заміж двома роками раніше – 12 жовтня 2018 року. Церемонія вінчання Євгенії і Джека Бруксбенка відбулася в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк / Фото: Getty Images

Читайте також: Квіти для принцес: з якими букетами виходили заміж наречені британської королівської сім'ї

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Королівські весілля
Наступна публікація