Без королівської сім'ї: в Альберт-холі відбувся пам'ятний концерт без участі Єлизавети II

Без королівської сім'ї: в Альберт-холі відбувся пам'ятний концерт без участі Єлизавети II

Кетрін Дженкінс / Фото: Getty Images

Валлійська співачка і авторка пісень, пані офіцер ордена Британської імперії виступила в Альберт-холі.

Кетрін Дженкінс була зображена фотографами на концерті за закритими дверима, присвяченому святкуванню Дня Перемоги в Королівському Альберт-холі 7 травня 2020 року в Лондоні.

Кетрін Дженкінс / Фото: Getty Images

Співачка була одягнена в гарну вечірню сукню винного кольору з корсетом і довгим шлейфом. У Кетрін була красива зачіска і макіяж, а у вухах сяяли сережки з великими каменями.

Ймовірно, в інші часи цей концерт відвідали б і члени британської королівської родини, але під час епідемії коронавірусу це неможливо. Концерт транслюватиметься на каналі Королівського Альберт-холу на Youtube.

Кетрін Дженкінс / Фото: Getty Images

Сьогодні виповнюється 75 років від дня закінчення Другої світової війни, 8 травня 1945 року. Цього дня у багатьох містах Європи були проведені масштабні урочистості. У Лондоні величезна кількість людей зібралася на Трафальгарській площі і біля Букінгемського палацу, де король Георг VI, королева Єлизавета, принцеса Єлизавета, принцеса Маргарет і прем'єр-міністр Вінстон Черчілль вийшли на балкон і привітали людей.

Король Георг VI, королева Єлизавета, принцеса Єлизавета, принцеса Маргарет і прем'єр-міністр Вінстон Черчілль / Фото: Associated Press

Читайте також: 97-я річниця весілля: як вінчалися мати і батько королеви Єлизавети II

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація