Більше не тримаються за руки: чому принц Гаррі і Меган Маркл стали менше проявляти почуття на публіці

Більше не тримаються за руки: чому принц Гаррі і Меган Маркл стали менше проявляти почуття на публіці

Принц Гаррі і Меган Маркл / Фото: Reuters

Сьогодні герцог і герцогиня Сассекcькі візьмуть участь в Молодіжному конкурсі "Ваша Співдружність" в Marlborough House в Лондоні.

Ви помітили, що після весілля принц Гаррі і його дружина Меган перестали на публіці триматися за руки. Експерт з етикету Вільям Хенсон пояснив журналістам, чому так відбувається.

Принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган / Фото: Getty Images

Не складно здогадатися, що після весілля Меган стала відчувати себе більш впевненою, все ж статус у неї змінився, вона вже не просто подружка принца, а стала його законною дружиною. У зв'язку з цим і поведінка подружжя на публіці стала більш стриманою, так як вони хочуть виглядати більш серйозними.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл / Фото: Reuters

Однак, в неформальній обстановці, найімовірніше, вони як і раніше тримаються за руки. Цікаво, що королівський етикет не забороняє парам триматися за руки на публіці, але всі члени королівської сім'ї на публіці воліють бути більш стриманими.

Принц Гаррі і Меган Маркл / Фото: East News

Якщо пам'ятаєте, старший брат Гаррі – принц Вільям з дружиною Кетрін навіть на фотографіях, які були зроблені на заручини зображені в куди більш стриманому вигляді, ніж це було у Меган і Гаррі. А за руку Кейт і Вільям тепер тримають не один одного, а своїх дітей.

Принц Гаррі і Меган Маркл. Заручини / Фото: Reuters

Принц Вільям і герцогиня Кембриджська з дітьми / Фото: East News

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація