Битва прозорих образів: королева Летиція vs Вікторія Бекхем

Битва прозорих образів: королева Летиція vs Вікторія Бекхем

Королева Летиція і Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Ми часто бачимо фотографії папараці, на яких та чи інша зірка зображена з такого ракурсу, що добре видно її спідню білизну. Не думали, що подібний казус може статися з королевою.

Вчора іспанська королева Летиція взяла участь у форумі щодо боротьби з раком Por Un Enfoque Integral в Мадриді. Королева виступила на заході з промовою, але увагу публіки привернув зовнішній вигляд 46-річної дружини короля Філіпа VI. Її Величність одягла тонку чорну кофту під якою просвічувався світлий бюстгальтер. І поєднала вбрання з коричневою міді спідницею на заклепках посередині. Образ вийшов стильний і досить сміливий, хоча, можемо припустити, що Летиція не знала про те, що під фотоспалахами її кофта буде так просвічуватися.

Королева Летиція / Фото: Getty Images

А ось Вікторія Бекхем неодноразово потрапляла в подібну ситуацію. Дизайнер теж зовсім нещодавно була помічена на вулицях Нью-Йорка в чорній водолазці, яка точно так само просвічувалася. Цікаво, Вікі одягла її випадково чи навмисно?

Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Втім, незважаючи на те, що обидві знаменитості потрапили в конфузну ситуацію, це не скасовує того факту, що обидва іхні образи виявилися вельми стильними.

Королева Летиція і Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація