Брат принцеси Діани показав її зворушливе дитяче фото

Брат принцеси Діани показав її зворушливе дитяче фото

Принцеса Діана / Фото: Associated Press

Брат принцеси Уельської Діани часто ділиться в своєму блогу архівними знімками старшої сестри.

20 травня граф Спенсер відсвяткував своє 57-річчя і на честь цього опублікував в блогу ще одну фотографію, де зображений разом з улюбленою сестрою. "Деякі узи, мають дуже довгу історію!", — написав у підпису Чарльз.

На знімку Чарльз і Діана зображені сидячі пліч-о-пліч на літньому сонці. Він в плавках, а його сестра в купальнику.

Знімок граф Спенсер опублікував в свій день народження і за кілька днів до того, як були представлені результати незалежного розслідування під керівництвом лорда Дайсона, під час якого з'ясувалося, що принцесу Діану шантажували, а журналіст BBC Мартін Башир шляхом ошуканства вмовив Діану дати йому скандальне інтерв'ю 1995 року. У ньому Діана розповіла правду про свій шлюб і проблеми з психічним здоров'ям.

Принцеса Діана / Фото: Getty Images

Повідомили, що журналіст Башир порушив правила BBC, сфабрикувавши підроблені банківські виписки і показавши їх братові Діани, графу Спенсеру, щоб отримати доступ до принцеси. У відповідь на висновки лорда Дайсона Башир перепросив, заявивши, що підробка банківських виписок — це "дія, про яку я глибоко жалкую", але додав, що, на його думку, це "ніяк не вплинуло на особистий вибір принцеси Діани взяти участь в інтерв'ю ", — пише Daily Mail.

Сини Діани — принци Вільям і Гаррі також робили офіційні заяви з цього приводу. Наступного місяця, а саме 1 липня, в день народження принцеси Діани, брати повинні зустрітися в Лондоні на території Кенсінгтонського палацу, де буде відкрито пам'ятник принцесі Уельській на честь її 60-річчя.

Принцеса Діана з синами Вільямом і Гаррі / Фото: Getty Images

Читайте також: У Вільяма і Гаррі був особливий зв'язок: в Мережу потрапив лист принцеси Діани

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Британські монархи
Наступна публікація