Чий образ красивіший: королева Єлизавета II у весільній сукні принцеси Беатріс

Чий образ красивіший: королева Єлизавета II у весільній сукні принцеси Беатріс

Королева Єлизавета II / Фото: Getty Images

Королева Єлизавета II позичила на весілля онучці Беатріс не тільки тіару.

Як ми повідомляли раніше, принцеса Йоркська пішла під вінець в вінтажній сукні, створеній модельєром Норманом Гартнеллом, який часто шив костюми для королівських дам.

Чому вибір принцеси Беатріс припав саме на цю сукню – загадка, можливо, це сама Єлизавета II запропонувала онучці особливе вбрання в якості розради, через те, що її весілля з Едоардо Мопеллі Моцці не відбулося в запланований день – 29 травня 2020 року в каплиці Сент-Джеймського палацу. Вони повінчалися на невеликій приватній церемонії в Королівській каплиці Всіх Святих в Королівській Ложі у Віндзорі у п'ятницю, 17 липня.

Сама королева, як відомо, одягала сукню двічі. Вперше 1962 року на прем'єру фільму "Лоуренс Аравійський" в кінотеатрі "Одеон" і вдруге - 1967 року на відкриття парламенту.

На фото Її Величності 40 років, сукня ідеально сидить на її фігурі, у неї немає рукавів, а тільки бретельки. Доповнила свій образ Єлизавета високими білими рукавичками і розкішними прикрасами.

Королева Єлизавета II / Фото: Getty Images

А спеціально для весілля Беатріс сукня була перероблена королівськими кравцями, у неї з'явилися короткі рукави з органзи, а поділ був оброблений атласною тканиною. На принцесі сукня сидить зовсім інакше.

Читайте також: В одній тіарі і різних сукнях: битва весільних образів принцес Беатріс і Анни

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація