Давно не бачили: 53-річна Меланія Трамп у балетках і з сумкою Chanel з'явилася у Нью-Йорку

Давно не бачили: 53-річна Меланія Трамп у балетках і з сумкою Chanel з'явилася у Нью-Йорку

Меланія Трамп / Фото: Getty Images

Експерша леді США практично не з'являється на публіці.

Колишня перша леді США Меланія Трамп потрапила в об'єктиви папараці на вулицях Нью-Йорка. Вона вийшла з автівки і прямувала до Trump Tower у Мангеттені.

Меланія мала стрункий і стильний вигляд. Вона скомбінувала чорний светр і спідницю міді А-силуету піскового кольору з кишенями і таким самим поясом на талії.

Коли Трамп була у статусі першої леді, вона завжди носила високі підбори, а зараз жінка надає перевагу зручному взуттю на пласкій підошві. На Меланії були бежеві балетки з чорними носками від Chanel, які вона доповнила чорною стьобаною сумочкою від французького Модного дому.

Меланія Трамп / Фото: Getty Images

Волосся Трамп уклала у гарну зачіску з локонами, на обличчя одягла чорні сонцезахисні окуляри і завершила лук довгим французьким манікюром.

Нагадаємо, колишньому президенту США Дональду Трампу висунули звинувачення за 7 пунктами у справі про зберігання секретних документів. Він має з'явитися у суді Маямі у вівторок, 13 червня. Це перший випадок в історії країни, коли колишньому президенту оголосили федеральне звинувачення. Трамп наполягає на своїй невинності і звинувачує нинішнього президента у переслідуванні з політичних мотивів.

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Наступна публікація