До весілля з принцом Вільямом: Кейт Міддлтон любила білизняні сукні

До весілля з принцом Вільямом: Кейт Міддлтон любила білизняні сукні

Кейт Міддлтон / Фото: Getty Images

Багато зірок люблять вбрання в білизняному стилі. Виявляється серед його прихильників була в свій час і герцогиня Кембриджська Кетрін.

У травні 2007 року якраз в той період, коли у стосунках Кейт Міддлтон і її бойфренда принца Вільяма була невизначеність, молодша сестра Кетрін – Піппа Міддлтон запросила її відвідати разом презентацію книжки Саймона Себага Монтефіоре "Молодий Сталін".

Піппа і Кейт Міддлтон / Фото: Getty Images

Кейт охоче погодилася прийти і трохи відволіктися. Тоді для світського виходу вона обрала білу мереживну сукню в білизняному стилі, поєднавшт її з лакованими туфлями на підборах і з відкритими носами.

З прикрас на Кейт були досить масивні сережки, золота каблучка на пальці і годинник. Укладання було досить простим, а в макіяжі дівчина зробила акцент на очі, а губи залишила природного кольору.

Кейт Міддлтон / Фото: Getty Images

Через три роки принц Вільям таки освідчився своїй коханій. Він зробив це приблизно 20-21 жовтня 2010 року, саме в ці дні пара підписала гостьову книжку в готелі Rutundu Cabin, розташованому біля підніжжя гори Кенія. В інтерв'ю після офіційного оголошення про заручини принц розповів, що готувався два тижні і страшенно хвилювався. Боявся відмови і боявся загубити каблучку. Але Кейт погодилася. А як могло бути інакше, адже вона чекала цього більше восьми років.

Заручини Кейт і Вільяма / Фото: Getty Images

Читайте також: Хто міг стати герцогинею Кембриджською: сім дівчат принца Вільяма до Кейт

Їхнє королівське весілля відбулося 29 квітня 2011 року в Вестмінстерському абатстві. Цього року пара відсвяткувала вже дев'яту річницю від дня весілля. У них підростає троє дітей. Кейт Міддлтон стала герцогинею Кембриджською, змінився не тільки її статус, але і стиль в одязі. Багато в чому завдяки тому, що в її розпорядженні з'явився персональний стиліст.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images
Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images
Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Серед зіркових прихильниць білизняного стилю: Розі Гантінгтон-Вайтлі, Емілі Ратаковскі, Кріссі Тейген, Ірина Шейк, Ріанна, Алессандра Амбросіо. А ось герцогиня Кембриджська, на жаль, більше не носить такі сукні, зате, в її гардеробі з'явилися інші більш вишукані вечірні варіанти. Іноді герцогиня Кембриджська навіть підкреслює своє декольте.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images

Читайте також: Прості і жіночні: зачіски герцогині Кембриджської Кетрін

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль Піппи Міддлтон
Наступна публікація