Дорого і красиво: герцогиня Кембриджська приїхала на захід в пальті від Alexander McQueen

Дорого і красиво: герцогиня Кембриджська приїхала на захід в пальті від Alexander McQueen

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Getty Images

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям прибули до Біркенхеда, де зустрілися з інженерами суднобудівної компанії Cammell Laird.

В рамках зустрічі Кембриджі зустрінуться також з вченими, оглянуть новітнє обладнання для проведення наукових досліджень і познайомляться зі школярами-учасниками проекту "Полярний дослідник". Ну, а пізніше очікується, що герцог і герцогиня  зійдуть на берег для участі в церемонії найменування корабля.

На цей захід герцогиня Кембриджська приїхала в дуже красивому блакитному пальті від Alexander McQueen, підібравши до нього темно-сині замшеві туфлі на стійких підборах від Emmy London, взяла з собою маленький чорний клатч від Asprey.

 

З прикрас в образі герцогині були сережки від Mappin&Webb і заручальна обручка з сапфіром. У Кетрін була гарна об'ємна зачіска, макіяж зі стрілками в нюдовій колірній гамі, герцогиня перебувала в чудовому настрої.

Герцогиня Кембриджська Кетрін і принц Вільям / Фото: Getty Images

Як і її чоловік принц Вільям, який був одягнений у темно-синій костюм, білу сорочку та краватку синього кольору в дрібний принт.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль герцогині Кембриджської в турі Пакистаном
Наступна публікація