Друг принцеси Діани переконаний, що шлюб Гаррі і Меган закінчиться розлученням

Друг принцеси Діани переконаний, що шлюб Гаррі і Меган закінчиться розлученням

Весілля Меган і Гаррі / Фото: Associated Press

Завтра герцогиня Сассекська Меган відсвяткує 40-річчя.

Невідомо, як святкуватиме день народження Меган Маркл, але її чоловік принц Гаррі, напевно, вже підготував для коханої якийсь сюрприз.

Не всі вірять в те, що шлюб цієї пари триватиме довго. Королівський фотограф, і людина, яка зробила величезну кількість фотографій принцесі Діані — Кент Гевін, який був штатним фотографом Daily Mirror і працював з королівською родиною протягом декількох десятиліть, ще за рік до весілля Гаррі і Меган передрікав, що ця історія не триватиме довго. Він вважав, що пара не буде разом до триріччя стосунків у шлюбі. Але, як бачите, Кент помилявся. У травні 2021 року Меган і Гаррі відсвяткували триріччя шлюбу, а в червні 2021 року вітали свою другу дитину — Лілібет Діану, яку назвали на честь прабабусі королеви Єлизавети II і бабусі принцеси Діани.

Весілля Меган і Гаррі / Фото: Associated Press

Королівські експерти вважають, що в союзі цієї пари правила диктує Меган, а принц Гаррі занадто вразливий, і тому, абсолютно їй підпорядковується, і її підтримує, пише express.co.uk. Можна припустити, що як тільки герцогині Сассекській набридне така "гра", принц Гаррі також може залишитися не при справах. Деякі навіть пишуть, що настане той момент, коли герцог повернеться до Великої Британії до своїх королівських родичів. Але поки що в їхній родині панує ідилія.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі заявив, що почав роботу над книгою-мемуарами, в яких планує розповісти багато цікавого. Таємна книжка про життя Гаррі вийде в кінці 2022 року. У ній розповідатиметься про юнацьке життя принца, трагічну смерть його матері принцеси Діани 1997 року, про службу в армії і в Афганістані, про зустріч з дружиною Меган Маркл і про "радість", яку він знайшов в тому, щоб бути чоловіком і батьком". За роботу принцу заплатять 20 мільйонів доларів.

Весілля Меган і Гаррі / Фото: Associated Press

Читайте також: Дочка Меган і Гаррі потіснила в черзі на престол сина королеви Єлизавети II: палац оновив список претендентів

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація