Друга весільна сукня: як принцеса Євгенія блищала на урочистому банкеті

Друга весільна сукня: як принцеса Євгенія блищала на урочистому банкеті

Принцеса Євгенія Йоркська і її чоловік Джек Бруксбенк / Фото: Reuters

Принцеса Йоркська Євгена минулої п'ятниці стала дружиною підприємця Джека Бруксбенка.

Ми показували вам пишне королівське весілля і добре, що принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська Меган оголосили про те, що чекають на первістка через кілька днів після весілля, щоб вся увага публіки була прикута до нареченої.

Принцеса Євгенія Йоркська і Джек Бруксбенк / Фото: Reuters

Принцеса Євгенія на торжестві сяяла в білій сукні з глибоким декольте і вирізом на спині від бренду Peter Pilotto. Цікаво, що фати на нареченій не було, але була тіара. І ось чому, по-перше, виріз на спині був вимогою принцеси, так як вона хотіла показати свій шрам. У 12 років Євгенія перенесла операцію через сколіоз. Довгий час вона соромилася цього шраму, але саме на весіллі вирішила всім його показати. Таким чином принцеса зазначила, що не потрібно соромитися якихось своїх недоліків, і подякувала людям, які допомогли їй вилікуватися і впоратися з проблемою.

Принцеса Євгенія Йоркська / Фото: Reuters

А ось на вечірній прийом принцеса одягла іншу, більш закриту сукню від американського дизайнера Zac Posen. Це плаття з корсетом, пишною плісованою спідницею кольору "англійська троянда". Сукня чудово сиділа на фігурі принцеси. Шкода знімка, на якому видно спину принцеси, немає, можливо, сукня також з глибоким вирізом на спині.

Джек Бруксбенк і принцеса Євгенія / Фото: Reuters

У вихідні нагадаємо, королівський будинок поділився  офіційними весільними фотографіями принцеси Євгенії і Джека Бруксбенка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація