"Думаю, їй важко": Сара Йоркська висловила підтримку герцогині Сассекській Меган

"Думаю, їй важко": Сара Йоркська висловила підтримку герцогині Сассекській Меган

Сара Йоркська / Фото: Getty Images

Герцогиня Йоркська Сара вкрай рідко дає інтерв'ю і тим більше не звикла обговорювати інших членів британської королівської сім'ї. Але герцогиню Сассекську Меган підтримала.

60-річна Сара Фергюсон, колишня дружина принца Йоркського Ендрю, дала інтерв'ю журналу Vogue Arabia, в якому висловила слова підтримки на адресу герцогині Сассекської Меган.

Сара Йоркська / Фото: Getty Images

Після весілля з принцом Гаррі і народження їхнього первістка Арчі Меган зіткнулася з великою увагою і навіть цькуванням з боку британських ЗМІ. Сара в інтерв'ю зазначила, що їй дуже шкода герцогиню, а також згадала, як і їй самій довелося зіткнутися з нестерпною увагою репортерів.

"Я вважаю, що Меган дійсно важко. Я її розумію, як ніхто, адже теж зіткнулася з подібним у свій час. Я вірю, що вона неймовірна. Чому вона не може бути такою? Чому її не можна хвалити?", - прокоментувала Сара.

Герцогиня також зазначила, що не дає ніяких порад нікому, бо зазвичай їх потім виривають з контексту і використовують проти тебе ж. "Я ненавиджу знущання і мені шкода, що їм (Меган і Гаррі) доводиться відчувати біль і проходити через все це", - сказала Сара.

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Associated Press

До Сари Йоркської зараз знову прикута увага публіки, хоча вона вже давно не член британської королівської сім'ї. Однак її чоловік принц Ендрю виявився залучений у секс-скандал, через що і до його колишньої дружини знову підвищилася увага. Сара всіляко підтримує колишнього чоловіка і називає його найкращою людиною, яку вона знає.

Нагадаємо, Сара Фергюсон і принц Ендрю прожили у шлюбі десять років. У шлюбі в них народилося двоє дочок – принцеси Беатріс і Євгенія.

Сара Фергюсон і герцог Йоркський Ендрю / Фото: Instagram принцеси Євгенії

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація