Ефектна королева Соня і елегантна кронпринцеса Метте-Маріт на урочистому заході

Ефектна королева Соня і елегантна кронпринцеса Метте-Маріт на урочистому заході

Норвезька королівська сім'я / Фото: Getty Images

Не тільки шведська королівська сім'я влаштувала святковий бенкет з нагоди минулої церемонії вручення Нобелівської премії миру.

Норвезький король Гаральд V, його дружина королева Соня, син кронпринц Гокон і його дружина кронпринцеса Метте-Маріт відвідали урочистий бенкет на честь нобелівських лауреатів, що відбувся у Гранд-готелі в Осло.

Цього разу 81-річна королева Соня з'явилася на публіці в сукні відтінку металік, з блискучою маленькою сумкою і туфлях-човниках на підборах. Її шию прикрашало красиве квіткове кольє, а у вухах були сережки з камінням. Акуратна укладка і яскрава помада на губах завершували образ королеви.

Норвезька королівська сім'я / Фото: Getty Images

Невістка королеви – кронпринцеса Метте-Маріт віддала перевагу чорній сукні у великий білий горох, туфлі зі стразами і одягла діамантовий браслет. Також у неї був природний макіяж і звична укладка.

Члени норвезької королівської родини, нагадаємо, в повному складі відвідали і саму церемонію вручення Нобелівської премії миру в ратуші Осло в Осло. На урочистому заході королева і принцеса також демонстрували гарні образи.

Норвезька королівська сім'я / Фото: Reuters

Повʼязані теми:

Наступна публікація