Експринцеса Люксембургу народила дитину через місяць після весілля

Експринцеса Люксембургу народила дитину через місяць після весілля

Тессі Ентоні і Франк Флессель / Фото: tessy_from_luxembourg

Колишня королівська принцеса Тессі Ентоні, яка була одружена з принцом Луї Люксембурзьким від 2006 до 2019 року і минулого місяця вийшла заміж вдруге, повідомила про народження дитини.

Під вінець зі швейцарським бізнесменом Франка Флесселем 35-річна наречена йшла, вже перебуваючи в цікавому стані. Їхнє весілля відбулося 23 липня 2021 року. І ось на своїй сторінці в Instagram вчора Тессі розповіла, що у них народився син, хлопчика назвали Теодор.

Старший син Тессі принц Габріель, чий батько — принц Луї, поділився захоплливою новиною у відеозверненні, сказавши, що у його брата, принца Ноя, дочки Френка Джулії, і у нього тепер "є маленький молодший брат".

Тессі підписала відео: "Френк, наші діти і я щасливі повідомити, що наш маленький малюк прибув в цей світ. Теодор здоровий і дуже активний хлопчик. Ми на сьомому небі від щастя".

Нагадаємо, колишній чоловік Тессі — принц Луї Люксембурзький теж довго в холостяках не залишився. У квітні 2021 року королівська сім'я оголосила, що принц заручений з французькою адвокаткою Скарлетт-Лорен Сірг. Із синами від першого шлюбу Луї підтримує добрі стосунки, хоча вони живуть з матір'ю.

Читайте також: Заручені, але не одружені: зіркові пари, які не поспішають з весіллям

Наступна публікація