Герцогиня Корнуольська в улюбленому луці була заскочена на прогулянці з собаками

Герцогиня Корнуольська в улюбленому луці була заскочена на прогулянці з собаками

Герцогиня Корнуольська Камілла / Фото: Instagram clarencehouse

Кларенс-хаус анонсував, що герцогиня Корнуольська Камілла з'явиться на шоу Емми Барнетт на BBC Radio 5 в ролі запрошеної редакторки і розповість про життя своєї сім'ї під час самоізоляції, а також про свою благодійну роботу.

В Instagram-акаунті герцогині Корнуольської і принца Чарльза була опублікована нова світлина, на якій Камілла зображена під час прогулянки зі своєю собакою.

"Найпрекрасніше в собаках - це те, що у вас може бути хороша довга розмова, ви можете бути в люті, вам може бути сумно, а вони просто сидять, дивляться на вас, виляючи хвостом!", - так говорить герцогиня про любов до своїх вихованців – Бет і Колокольчику, собак, яких вона взяла з притулку. Також Камілла розповіла, що в звичайному житті любить носити джинси і простий одяг, в якому комфортно рухатися.

Герцогиня Корнуольська Камілла / Фото: Instagram clarencehouse

Що ж стосується шоу Емми Барнетт, то там Камілла розповість про свою благодійну роботу, про те, як почувається принц Чарльз після перенесеного коронавірусу і про своїх дітей і онуків. Виявляється раніше Камілла не надто любила Інтернет і не розуміла, яку важливу роль він відіграє в житті багатьох людей. І тільки під час самоізоляції оцінила всі можливості Всесвітньої павутини.

Однак, особисте спілкування герцогиня Корнуольська все одно вітає. Вчора Камілла зустрілася з пожежниками, співробітниками лікарні Great Western та служби швидкої допомоги Південно-Західної швидкої допомоги, під час візиту до пожежної станції Swindon. Герцогиня одягла чорну сукню в складку на подолі і з білим коміром і манжетами, а до неї підібрала бежеві шкіряні туфлі на невисоких підборах і молочну хустку, яку тримала в руках.

Герцогиня Корнуольська / Фото: Getty Images

Читайте також: Любить квіти: герцогиня Корнуольська показала свій гарний літній букет

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація