Герцогиня Сассекська проігнорувала сьогоднішню зустріч з королевою Єлизаветою II в Сандрінгемі

Герцогиня Сассекська проігнорувала сьогоднішню зустріч з королевою Єлизаветою II в Сандрінгемі

Принц Гаррі і королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Сьогодні у членів британської королівської сім'ї важкий день. Єлизавета II проведе нараду, де буде ухвалюватися рішення щодо подальшої ролі герцога і герцогині Сассекських в родині.

Минулого тижня напередодні дня народження герцогині Кембриджської Кетрін, принц Гаррі і його дружина Меган зробили офіційну заяву, в якій повідомили, що хочуть скласти з себе королівські повноваження і стати фінансово незалежними від палацу. Вони не поставили до відома монарха – королеву Єлизавету II - до оголошення цієї заяви, чим розлютили її.

Принц Гаррі і герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Через кілька днів королева ухвалила рішення, що готова допомогти улюбленому онукові принцу Гаррі та його сім'ї. Сьогодні в Сандрінгемі Єлизавета II зустрінеться з принцом Чарльзом, принцом Вільямом і принцом Гаррі, щоб прийти до єдиного рішення щодо нової ролі Сассексів в королівській родині. Повідомляється, що герцогині Меган на зустрічі присутня не буде, вона буде на телефонному зв'язку з Канади, куди, нагадаємо, відлетіла в кінці минулого тижня.

Чим закінчаться переговори, будемо тримати вас у курсі. Зазначимо, королева Єлизавета II зараз перебуває на канікулах в Сандрінгеме. Переривати їх вона не стала, тому представники Кембриджів, Сассексів і Кларенс-хауса також вирушать туди до неї на зустріч.

Принц Гаррі і королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація