Графиня Софі і принцеса Олександра зачарували образами на заході в Бристолі

Графиня Софі і принцеса Олександра зачарували образами на заході в Бристолі

Принцеса Олександра і графиня Софі Вессекська / Фото: Getty Images

Все більше заходів в ролі старшого члена королівської родини, що працює, відвідує графиня Софі Вессекська.

6 липня графиня Вессекська разом із двоюрідною сестрою королеви Єлизавети II — принцесою Олександрою разом відвідали ферму Windmill City Farm в Бристолі.

56-річна Софі з'явилася на публіці в білому жакеті, під який підібрала білий топ, спідницю синього кольору довжини міді з квітковим принтом і сірі замшеві туфлі на підборах із застібками, які ми на Софі вже бачили раніше. В руках графиня несла синій клатч зі шкіри крокодила — теж один з її улюблених. Тонкий золотий ланцюжок з кулоном був на шиї у графині, також вона була в сережках-висячках.

Графиня Софі Вессекська / Фото: Getty Images

84-річна принцеса Олександра також мала досить елегантний вигляд. Вона була в блідо-рожевому жакеті з круглим коміром, на шиї зав'язала хустку, яка мала вигляд, наче краватка, також на ній була сіра спідниця-плісе в невеликий гороховий принт і чорні замшеві балетки. В руках принцеса Олександра тримала шкіряну рожеву сумку на металевому ремінці і була в крислатому капелюсі. А з прикрас вибрала сережки з камінням і брошку, пришпилену на грудях.

Принцеса Олександра і графиня Софі Вессекська / Фото: Getty Images

Пізніше Софі відвідала також Асоціацію собак-поводирів, куди приїхала щоб відкрити новий регіональний центр на південному заході і відсвяткувати 90-річчя благодійної організації. Принцеса Олександра під час цього візиту офіційно передала заступництво Софі, сама принцеса була патроном від 1954 року.

Графиня Софі Вессекська / Фото: Getty Images

Читайте також: На тандемному велосипеді: Софі Вессекська на велопрогулянці

Повʼязані теми:

Наступна публікація