Худа і стильна: герцогиня Кембриджська приїхала до Англсі

Худа і стильна: герцогиня Кембриджська приїхала до Англсі

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Герцогиня Кетрін і принц Вільям прибули до Англсі, де відвідали вертолітну базу пошуково-рятувальної служби берегової охорони Кернарфона.

Поки весь світ прикутий до перших фотографій сина герцога і герцогині Сассекських, у герцога і герцогині Кембриджських сьогодні новий робочий захід.

На герцогині Кетрін сьогодні вже знайомий нам піджак від Philosophy di Lorenzo Serafini,  під яким була чорна водолазка. Також герцогиня одягла вузькі чорні штани і високі замшеві чоботи, а в руках у неї була маленька сумка зі шкіри крокодила.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images

Волосся Кетрін зібрала в хвіст, а на обличчі в неї був легкий денний макіяж. Повідомляється, що трохи пізніше Кейт і Вільям відвідають місцеву солеварню Halen Mon Anglesey Sea Salt.

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Ви, мабуть, теж помітили, що стиль герцогині Кембриджської останнім часом зазнав змін. Це пов'язано з тим, що з Кетрін почала роботу новий стиліст.

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Наприклад, вчора, Кетрін і Вільям дали старт регаті Кубку Короля в Грінвічі, на південному сході Лондона. На захід герцогиня приїхала в смугастому джемпері з тонкого трикотажу і широких укорочених штанах з двома рядами гудзиків від L. K. Bennett. Образ Кетрін доповнила туфлями на широких стійких підборах і яскравим червоним клатчем.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль герцогині Кембриджської в турі Пакистаном
Наступна публікація