Кейт і Вільям показали листівку, яку їхні діти зробили для королеви Єлизавети II і принца Філіпа

Кейт і Вільям показали листівку, яку їхні діти зробили для королеви Єлизавети II і принца Філіпа

Герцог і герцогиня Кембриджські / Фото: Associated Press

Сьогодні королева Єлизавета II і принц Філіп отримують привітання на честь 73-ї річниці від дня свого весілля.

Велика частина привітання надходить королівській парі онлайн. Єлизавета II та її чоловік перебувають у Віндзорському замку на ізоляції адже у Великій Британії також посилений карантин через пандемію коронавірусу.

Вранці Букінгемський палац опублікував новий портретний знімок пари. На фото Єлизавета II і Філіп зазнімковані в одній з кімнат палацу на дивані, в руках у Філіпа листівка, зроблена руками їхніх правнуків — принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї.

Герцоги і герцогиня Кембриджські опублікували у себе на сторінці Кенсінгтонського палацу в Instagram фото листівки, яку зробили для королеви і принца їхні діти. Швидше за все, зробити таку красу їм допомагав хтось із дорослих, не виключено, що сама герцогиня Кетрін. До речі, кілька днів тому Кембриджі відсвяткували десяту річницю від дня своїх заручин.

Кейт Міддлтон і принц Вільям / Фото: Getty Images

"Вітаємо Її Величність Королеву і Його Королівську Високість герцога Единбурзького з річницею весілля! Проведіть пальцем по екрану, щоб ближче познайомитися з ювілейною листівкою, зробленою принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луі для королеви і герцога", — свідчить підпис до фото.

Королівська пара, нагадаємо, обвінчалася 20 листопада 1947 року у Вестмінстерському абатстві. Принцесі Єлизаветі тоді був 21 рік, а її майбутньому чоловіку — 26.

Королева Єлизавета II і принц Філіп / Фото: Associated Press

Читайте також: Перше кохання принца Філіпа: в кого був закоханий чоловік королеви Єлизавети II

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація