Княгиня Шарлін об'явилася: дружина князя Монако вийшла на зв'язок з підписниками

Княгиня Шарлін об'явилася: дружина князя Монако вийшла на зв'язок з підписниками

княгиня Шарлін / Фото: Associated Press

Княгиня Шарлін продовжує залишатися в Південній Африці і не може поки що повернутися до Монако, до свого чоловіка князя Альбера II і дітей.

1 і 2 липня 2021 королівська пара Монако відсвяткувала десятиріччя свого шлюбу. Але цей день Альбер II і Шарлін провели порізно. Княгиня писала в Instagram зворушливий пост про те, як вона сумує за родиною і хоче скоріше повернутися додому, але не може, оскільки після перенесених двох операцій лікарі поки що забороняють їй літати на літаках.

Днями Шарлін опублікувала ще один пост, в якому поностальгувала. Королівська особа поділилася відео в Instagram, на якому її подруга Алуізіо співає весільну пісню Шарлін і Альбера.

"Дорога моя подруго, Алуізіо. Спасибі, що згадали нашу весільну пісню. Від щирого серця дякую", — підписала ролик княгиня.

Весілля княгині Шарлін і князя Альбера II / Фото: Getty Images

Композиція "My Hele Hart" 2009 року південноафриканського квартету Romanz була весільною піснею королівської пари 2011 року.

Поки Шарлін ностальгує, її чоловік підтримує олімпійську делегацію Монако в Токіо на Олімпійських іграх. А шанувальники ворожать, якщо Шарлін дійсно не може прилетіти до Монако через заборону лікарів, тоді чому не пливе морем?

Читайте також: Княгиня Шарлін вперше озвучила реальну причину, чому не може повернутися до Монако

Повʼязані теми:

Наступна публікація