Колишня дівчина принца Гаррі розповіла про наслідки роману з ним

Колишня дівчина принца Гаррі розповіла про наслідки роману з ним

Крессіда Бонас / Фото: Associated Press

Особисте життя принца Гаррі в пресі завжди обговорювалося дуже часто.

Ще до того, як Гаррі пов'язав своє життя з американською акторкою Меган Маркл, його романи обговорювали в пресі. Довгий час від 2012 року принц перебував у стосунках з британською акторкою Крессідою Бонас.

Крессіда Бонас / Фото: Associated Press

Їх познайомила двоюрідна сестра Гаррі, принцеса Євгенія, яка добре дружить з Крессідою. Боннас – дочка моделі Мері-Гейл Курзон, відноситься до роду короля Карла II. Так що вона була найбільш підходящою пасією для Гаррі. Не дивно, що в пресі одразу стали писати про майбутнє весілля пари. Але роман тривав всього два роки, було кілька розставань. В результаті Крессіда заявила Гаррі, що не готова стати його дружиною і хоче зосередитися на танцювальній кар'єрі, що, звичайно, для дружини принца зовсім не припустимо. Остаточно вони розлучилися в квітні 2014 року, зумівши зберегти дружні стосунки.

Принц Гаррі і Крессіда Бонас / Фото: Associated Press

Як тоді, так і зараз 31-річна Крессіда Бонас каже, що ухвалила правильне рішення щодо того, щоб розлучитися з принцом. В одному з недавніх розмов з журналістами, в якій вона обговорювала знімання в серіалі "Вбивство на фермі "Вайтхаус", Крессіда зізналася, що їй не подобається, коли ЗМІ називають її It-Girl (так стали говорити після роману Крессіди і Гаррі), применшуючи її професійні здібності. І весь час запитують про її роман з принцом.

Крессіда Бонас / Фото: Associated Press

Раніше Крессіда була невпевненою в собі, боялася зробити помилку, бути відкинутою. Але з часом вона навчилася концентруватися на власних цілях, стала більш впевненою в собі і зараз чітко знає, чого хоче від життя.

Зараз Крессіда Бонас готується до весілля з Гаррі Вентвортом-Стенлі. Минулого літа чоловік освідчився їй, і дівчина погодилася. Коли в серпні 2019 року Крессіда поділилася цією радісною новиною з прихильниками, першим на її публікацію відреагував брат герцогині Кембриджської – Джеймс Міддлтон. Він написав, що це чудова новина.

Крессіда Бонас і Гаррі Вентворт-Стенлі / Фото: Instagram Гаррі Вентворт-Стенлі

Нагадаємо, весілля Джеймса Міддлтона і Алізе Тевене, заплановане на літо 2020 року було перенесене через епідемію коронавірусу.

Читайте також: 10 відомих подруг британського принца Гаррі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація