Королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська з'явилися на спільному заході

Королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська з'явилися на спільному заході

Королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська / Фото: Associated Press

Королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська разом взяли участь в відеодзвінку і подякували волонтерам Королівської волонтерської служби за їхню роботу в рамках пандемії.

Розмова була проведена в онлайн-форматі і приурочена до першої річниці програми волонтерів Національної служби охорони здоров'я, що беруть участь в дзвінках. Повідомляється, що від початку пандемії в березні 2020 року Королівська волонтерська служба залучила майже 1 мільйон добровольців. 94-річна королева Єлизавета II і 73-річна герцогиня Корнуольська Камілла є президентом і патроном цієї організації.

Королева Єлизавета II з'явилася в відео в синій сукні з квітковим принтом, в перлинних прикрасах і сережках, а також з перлинною брошкою на грудях. У неї був макіяж і зачіска. У своїй промові королева сказала: "Дуже вам дякую, мені було цікаво дізнатися про те, чим ви займаєтеся. Думаю, що це прекрасна робота, і я дякую всім, хто брав участь у волонтерській діяльності, ви надали неоціненну допомогу в цей дуже складний рік. Мені дуже приємно з усіма вами познайомитися".

Також до бесіди приєдналася герцогиня Корнуольська Камілла. Вона з'явилася в кадрі в блакитній сукні і з золотими прикрасами на шиї і класичним укладанням. Вона оцінила зусилля волонтерів і подякувала їм за роботу: "Дуже вам дякую за все, що ви зробили протягом року пандемії. Без вас ми б не впоралися".

Нагадаємо, королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська Камілла вже отримали свої дози вакцини від коронавирусу і закликають британців вакцинуватися.

Королева Єлизавета II і герцогиня Корнуольська / Фото: Associated Press

Читайте також: Дуже схуд, але тримається: 99-річний принц Філіп їде додому з лікарні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація