Королівський тур стартував: герцогиня Сассекська для першого виходу обрала невдалу сукню

Королівський тур стартував: герцогиня Сассекська для першого виходу обрала невдалу сукню

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Getty Images

Сьогодні стартував королівський тур герцога і герцогині Сассекських Південною Африкою, в який вони вирушили зі своїм 4-місячним сином Арчі.

Перший день туру розпочався у місті Кейптаун. Герцогиня Меган і принц Гаррі приїхали на семінар, присвячений безпеці, самообороні і питанням розширення прав і можливостей жінок у Ньянгі.

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Getty Images

На публіці 37-річна дружина принца Гаррі продемонструвала свій перший аутфіт. На Меган була чорно-біла сукня-халат від бренду Mayamiko із Малаві вартістю 69 фунтів, яка підкреслювала її декольте і ще не ідеальний живіт. Образ герцогиня доповнила еспадрильями чорного кольору на шнурівці від Castaner. Волосся Меган зібрала в хвіст, зробила легкий макіяж і одягла золоту підвіску на шию.

Герцогиня Меган / Фото: Getty Images

Принц Гаррі був одягнений у світлу сорочку, штани і білі кеди. Пара йшла і мило трималася за руки. 

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Getty Images

Також у перший день візиту заплановано відвідування музею District Six, а також кулінарний захід з колишніми жителями шостого району в сусідньому центрі Homecoming. Чекаємо на черговий захід!

Нагадаємо, королівський тур герцога і герцогині Сассекських Південною Африкою стартував 23 вересня і триватиме він по 2 жовтня. В рамках цього туру подружжя відвідає 4 країни і 36 різних заходів. Це перший тур, в який Меган і Гаррі вирушили не вдвох, а вже втрьох - разом зі своїм 4-місячним сином Арчі. Малюка, який народився 6 травня 2019 року, взяли з собою в 10-денну поїздку, допомагати з дитиною герцогині буде няня, яка також вирушила в тур разом з ними.

Сподіваємося, герцогиня і принц візьмуть малюка Арчі хоча б на один захід в рамках цього туру і покажуть публіці, як їхній син підріс. Також очікуємо побачити багато різних образів герцогині Меган, зокрема і у вбранні з її колекції для Smart Works, яку нещодавно герцогиня презентувала в рамках першого заходу після офіційного виходу з декрету в Лондоні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація