Красуня в сукні Marks & Spencer: герцогиня Кембриджська продемонструвала новий образ

Красуня в сукні Marks & Spencer: герцогиня Кембриджська продемонструвала новий образ

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

Герцогиня Кембриджська візьме участь в чергових онлайн-зборах для вебресурсу Oak National Academy.

Це ресурс з відеоуроками, створений на допомогу вчителям та батькам, які займаються з дітьми під час пандемії вдома. Завтра герцогиня Кетрін візьме участь у зібранні, яке буде присвячене доброті і психологічному благополуччю.

Минулого тижня герцогиня Кембриджська вже поговорила з дітьми про важливість доброти згідно з планом, розміщеним на порталі "Психічно здорові школи".

Герцогиня Кембриджська / Фото: Getty Images

На новому фото видно, що герцогиня була в сукні довжини міді від британської марки Marks & Spencer, вартість якої всього 39 фунтів. У Кейт була красива хвиляста зачіска і макіяж в природних відтінках на обличчі.

Сукня Printed Yoke Midi Waisted Dress

А завтра під час зборів буде показаний запис відеодзвінка герцогині у Waterloo Primary Academy в Блекпулі, коли вона поспілкувалася з дітьми, чиї батьки борються з коронавірусом на передовій.

Тоді під час бесіди Кейт і Вільям запитували дітей про їхні заняття, про те, що вони роблять в школі. Діти також ставили запитання і показували малюнки. Під час розмови герцогиня обмовилася, що її старший син, принц Джордж, любить дивитися документальний цикл "Блакитна планета", а молодший, принц Луї, обожнює сонечок і шукає їх в саду.

Принцеса Шарлотта, принц Луї і принц Джордж. Фото опубліковано в Мережі королівською кореспонденткою Ребеккою Інгліш

Нагадаємо, на відміну від Кетрін її чоловік принц Вільям вже повернувся до роботи у форматі офлайн. Він відвідав перший захід після тривалого карантину.

Принц Вільям / Фото: Getty Images

Читайте також: В короткій сукні і атласних човниках: згадуємо, як герцогиня Кембриджська до театру ходила

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини з життя Кембриджів
Наступна публікація