Незвично, але красиво: рідкісні фото принцеси Діани з довгим волоссям

Незвично, але красиво: рідкісні фото принцеси Діани з довгим волоссям

Принцеса Діана на благодійному заході в Sense в Ілінгу / Фото: Getty Images

Зачіска "народної принцеси" завжди була її візитівкою, але деякий час вона з'являлася на публіці з досить довгим волоссям.

У 80-х роках принцеса Діана була hair-трендсеттеркою свого часу, адже її об'ємна стрижка боб стала настільки популярною, що хотіли її повторити усі дівчата Британії. Зачіска принцеси також робила образ цілісним і надавала йому елегантності.

Принцеса Діана / Фото: Associated Press

Стилістом, який відповідав за образи Діани був англієць Річард Далтон, якого вона ще в юному віці зустріла на Бонд-стріт. Після заручин з Чарльзом зачіска і загальний образ леді Ді стали трендами того часу і розуміючи це Діана намагалася не робити кардинальних змін у зовнішності, щоб не викликати обурення шанувальників. Навіть в тих випадках, коли вона хотіла вкоротити волосся, робила це поступово, а щоб волосся завжди лежало ідеально і об'ємно, Далтон використовував багато лаку.

Принцеса Діана / Фото: Associated Press

Але був момент в історії зачіски Діани, коли її волосся вперше опустилися до плечей. 1984 року, після народження принца Гаррі, волосся у Діани дуже відросло і вона навіть трохи змінила імідж: заколювали його шпильками, збирала у пучки.

Принцеса Діана відвідує благодійний фонд доктора Барнадо в Лондоні / Фото: Getty Images

Образ мав досить не звичний вигляд, в порівнянні з попередніми, але все ж дуже личив народній улюблениці і додавав їй миловидності. Довго вона з цією зачіскою не проходила і незабаром повернулася до звичного іміджу.

Принцеса Діана / Фото: Getty Images
Принцеса Діана на благодійному заході в Sense в Ілінгу / Фото: Getty Images

Читайте також: Які джинси носила принцеса Діана: 6 образів, актуальних і сьогодні

Повʼязані теми:

Наступна публікація