Перша відпустка без принца Філіпа: королева Єлизавета II поїхала до улюбленої резиденції

Перша відпустка без принца Філіпа: королева Єлизавета II поїхала до улюбленої резиденції

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Цього року королева Єлизавета II вперше вирушила на літні канікули до Балморалу без свого чоловіка принца Філіпа, який помер в квітні 2021 року.

Це будуть перші літні канікули монархині без герцога Единбурзького. Щоліта королівське подружжя проводило час в своїй резиденції в Шотландії, там Єлизавета II любить їздити верхи і гуляти з собаками. Туди приїжджають і багато членів сім'ї в різний час, щоб провести трохи часу з королевою.

Балморал є туристичною визначною пам'яткою і буде відкритий для публіки до 2 серпня, тому поки що Єлизавета II буде жити в сусідньому котеджі Craigowan Lodge. Розташований в одній милі від замка, він використовувався в минулому принцом Чарльзом і принцесою Діаною, коли вони приїжджали до Шотландії, пише Hello!.

Королева Єлизавета II і принц Філіп з дітьми в Балморалі / Фото: Associated Press

Потім королева переїде в своє звичайне літнє житло, де проведе першу літню відпустку без принца Філіпа. Не секрет, що королівське подружжя провело багато щасливих літніх днів в Шотландії за роки свого подружнього життя. Королівська особа, ймовірно, проведе в маєтку кілька місяців, і під час її перебування там до неї, ймовірно, приєднаються інші члени її сім'ї. Минулого року в Балморалі її відвідували принц Вільям і герцогиня Кембриджська з трьома дітьми, а також онука принцеса Євгенія з чоловіком Джеком Бруксбенком. До речі, саме в Балморалі Єлизавета і Філіп провели сім місяців на ізоляції від березня до жовтня 2020 року.

Королева зазвичай їде до Балморала в серпні, але відомо, що вона також проводила час в цій резиденції в травні, оплакуючи принца Філіпа.

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Балморал зберігає багато теплих спогадів про королеву і її покійного чоловіка — герцог навіть залишив свій особистий слід на їхньому улюбленому літньому будинку у вигляді великого городу. Шотландія вважається одним з улюблених місць королеви. Єлизавета і принц Філіп навіть провели частину свого медового місяця в мисливському будиночку Біркголл, розташованому в маєтку, 1947 року.

Королева Єлизавета II і принц Філіп / Фото: Getty Images

Читайте також: Стала відома офіційна причина смерті принца Філіпа

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація