Пішов з життя улюбленець Джилл і Джо Байденів: подружжя поділилося зворушливим знімком

Пішов з життя улюбленець Джилл і Джо Байденів: подружжя поділилося зворушливим знімком

Джилл і Джо Байдени / Фото: Associated Press

Тільки вчора ми згадували, як сильно перша леді США Джилл Байден любить своїх собак-вівчарок.

А вночі з'явилося повідомлення про те, що помер їхній пес на ім'я Чемпіон. Подружжя Байденів опублікували фотографію улюбленця в Instagram і написали зворушливий пост про нього:

Майор і Чемп / Фото: Associated Press

"Сьогодні у нас важко на серці, коли ми повідомляємо вам, що наша улюблена німецька вівчарка Чемпіон мирно померла вдома. Він був нашим постійним і улюбленим супутником протягом останніх 13 років, і його обожнювала вся сім'я Байденів. Навіть коли сили Чемпа в останні місяці його життя пішли на спад, коли ми входили в кімнату, він одразу ж підтягувався, постійно меляючи хвостом, і притискався до нас, щоб йому почухали вухо або потерли живіт. Де б ми не були, він хотів бути з нами, і все одразу ставало краще, коли він був поруч з нами. Найбільше він любив згорнутися калачиком біля наших ніг перед вогнем в кінці дня, приєднуватися до нас на зборах або зіграти в саду Білого дому. У молодості він був щасливий, ганяючись за м'ячами для гольфу на галявині перед військово-морською обсерваторією або ганяючись, щоб зловити наших онуків, коли вони бігали по нашому задньому дворі в Делавері. В наші найрадісніші моменти і в наші найбільш убиті горем дні він був поруч з нами, чуйкий до кожного нашого невисловленого почуття і емоції. Ми любимо нашого милого, доброго хлопчика і завжди будемо за ним сумувати", — свідчить підпис під знімком Чемпіона.

Нагадаємо, вчора ми писали, що у 70-річної Джилл в гардеробі є навіть ексклюзивна коричнева сумка від бренду Valentino з портретами її улюблених вівчарок. Принт наносився на виріб вручну ілюстратором Ріккардо Кузімано. Також на сумці намальована велика літера J, з якої починається ім'я першої леді (Jill Biden).

Читайте також: Як правильно доглядати за шерстю котів і собак: вичісування, купання, стрижка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зустріч Путіна і Байдена
Наступна публікація