Плани на Різдво: як проведе свято королева Єлизавета II

Плани на Різдво: як проведе свято королева Єлизавета II

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Британська королева Єлизавета завжди чекає на різдвяні свята з особливим захопленням.

У західній пресі обговорюють деякі подробиці майбутнього Різдва, яке, королева Єлизавета II планує традиційно провести в Сандрінгемі.

Як пише Daily Mail, Єлизавета II очікує возз'єднання зі своєю родиною на Різдво. Адже святковий сезон - це єдиний час в році, коли члени королівської сім'ї залишаються разом, коли вони збираються в Сандрінгемі в Норфолку, щоб обмінятися подарунками напередодні Різдва, а потім разом піти до церкви наступного дня і привітати публіку.

Королівська родина в Сандрінгемі / Фото: Associated Press

Є ймовірність, що цього року на службі до Її Величності приєднається сім'я її молодшого сина принца Едварда - графиня Вассекська Софі і їхні діти Луїза і Джеймс.

Можливо також, що до королеви на службі приєднається її старший син і перший спадкоємець престолу - принц Чарльз - з дружиною Каміллою.

А ось герцог і герцогиня Кембриджські, напевно, по-традиції, проведуть Різдво і свята з батьками Кетрін - Керол і Майклом Міддлтонами, а також сестрою і братом герцогині Кембриджської.

Королівська родина в Сандрінгемі / Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що цього року через локдаун королева Єлизавета II і члени її родини не поїдуть разом до церкви Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі. Але зараз йдеться про те, що Її Величність, можливо, не відступить від цієї традиції і відвідає службу з усіма заходами безпеки.

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Читайте також: В пальті з принтом "гусяча лапка": Меланія Трамп в ефектному аутфіті зустріла різдвяну ялинку

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація