Плани змінилися: герцог і герцогиня Сассекські розповіли, де зустрінуть Різдво

Плани змінилися: герцог і герцогиня Сассекські розповіли, де зустрінуть Різдво

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Associated Press

Принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган дуже хотіли провести Різдво і святкові дні в тиші і затишку і так, щоб ніхто не знав, де вони перебувають.

Але потім, навіщось поділилися зі своїм офіційним представником інформацією і розповіли, що Різдво планують провести не в США, а в Канаді.

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Associated Press

Цьогоріч День подяки Гаррі, Меган і їхній син Арчі провели в Америці в будинку мами Меган – Дорії Редлан. Мама приєднається до сімейства і на Різдво, всі разом вони вирушать до Канади. Інформацію підтвердив пресі офіційний представник подружжя.

"З міркувань безпеки королівської пари ми не можемо розголошувати більше жодної інформації. Рішення зупинитися на свята в Канаді говорить про те, як важлива ця країна для Співдружності. Просимо поважати право герцога і герцогині Сассекських на конфіденційність", - свідчить заява представника.

Крім того, Канада займає особливе місце і в серці Меган. Ще до знайомства з принцом Гаррі майбутня герцогиня Сассекська проводила там багато часу на зніманнях серіалу "Форс-мажори", в якому грала одну з головних ролей. Нагадаємо, заради принца Гаррі і їхнього весілля Меган відмовилася від своєї акторської кар'єри надалі.

Герцогиня Сассекська і принц Гаррі з новонародженим сином / Фото: Associated Press

Зазначимо, старший брат Гаррі – принц Вільям з дружиною Кетрін і дітьми традиційно проведуть Різдво в Сандрінгемі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація