Плани змінилися: королева Єлизавета II відмовилася від ідеї їхати до Сандрінгема на Різдво

Плани змінилися: королева Єлизавета II відмовилася від ідеї їхати до Сандрінгема на Різдво

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

На Різдво британська королева Єлизавета II залишиться з чоловіком.

94-річна Єлизавета II вперше за 32 роки зустріне різдвяні свята не в Сандрінгемі, як передбачалося раніше, а в Віндзорському замку. Компанію їй складе 99-річний чоловік принц Единбурзький Філіп.

Від 1988 року Її Величність проводила Різдво в колі своєї сім'ї в Сандрінгемі. Там вони зустрічалися на святковій службі в церкві Святої Марії Магдалини, після чого збиралися за святковим столом.

Королева Єлизавета II з сім'єю в Сандрінгемі / Фото: Associated Press

Цього року через пандемію коронавірусу королева зустріне Різдво в Віндзорі, в ізоляції з чоловіком і їхнім персоналом, пише royal.uk. У Віндзорі Її Величність відвідає службу в каплиці Святого Георгія.

Раніше, нагадаємо, видання Daily Mail писало, що Єлизавета II очікує возз'єднання зі своєю сім'єю на Різдво. Адже святковий сезон - це єдиний час в році, коли члени королівської сім'ї залишаються разом, коли вони збираються в Сандрінгемі в Норфолку. Але, мабуть, все-таки ухвалили рішення не ризикувати.

Також повідомляється, що герцогиня Корнуольська Камілла і її чоловік принц Чарльз залишаться на Різдво в своїй заміській резиденції Гайгроув в Глостерширі. Можливо, в якийсь із святкових днів вони відвідають королеву і принца.

Королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Герцог і герцогиня Кембриджські, швидше за все, проведуть свято або в своїй резиденції Анмер-хол в Норфолку або в будинку батьків Кейт - Керол і Майкла Міддлтонів в Беркширі.

Читайте також: Улюблений аксесуар: які сумки любить королева Єлизавета II

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація