Поїхала на весілля до подруги: герцогиня Сассекська прилетіла до Рима

Поїхала на весілля до подруги: герцогиня Сассекська прилетіла до Рима

Герцогиня Меган і Міша Нону / Фото: Getty Images

Герцогиня Сассекська Меган і її чоловік принц Гаррі відлетіли до Рима, де ввечері відбудеться весілля дизайнерки Міші Нону.

Міша – близька подруга герцогині Сассекської. Нещодавно разом вони представили капсульну колекцію для Smart Works. Дружили дами ще до того, як Меган познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Гаррі, ходять чутки, до речі, що це саме Міша організувала для них побачення на осліп.

Герцогиня Меган і Міша Нону / Фото: Getty Images

Міша Нону виходить заміж за американського нафтового магната Майкла Гесса. Весілля відбудеться в Римі на віллі Аурелія о 18.00 вечора, якраз під час вечірнього заходу сонця, після церемонії планується святковий бенкет для гостей.

Серед зіркових гостей, до речі, очікується Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером, модель Карлі Клосс з чоловіком Джошуа Кушнером, співачка Кеті Перрі з актором Орландо Блумом. Однак не відомо, чи побачимо ми в пресі якісь фотографії з цього заходу. Дуже сподіваємося побачити образ нареченої і, звичайно, герцогиню Сассекську у вечірній сукні поруч з принцом Гаррі в смокінгу.

Герцогиня Меган і принц Гаррі / Фото: Associated Press

Кажуть, свого чотиримісячного сина Арчі вони в цю поїздку брати не стали. Вже наступного тижня від 23 вересня до 2 жовтня стартує тур Сассексів Південною Африкою, в який сімейство вирушить разом.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація