Принц Гаррі розповів правду: чому Сассекси йдуть з королівської сім'ї

Принц Гаррі розповів правду: чому Сассекси йдуть з королівської сім'ї

Принц Гаррі і герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Вчора принц Гаррі відвідав захід благодійної організації Sentebale у ресторані The Ivy Chelsea Garden в Лондоні. Це був фінальний захід герцога Сассекського перед поверненням до Канади.

Виступаючи перед публікою, принц Гаррі вперше прокоментував їхній вихід з герцогинею Меган з королівської родини. Під час своєї промови герцог Сассекський зазначив, що хоче розповісти правду.

"Я хочу, щоб ви почули від мене правду, таку, яку я можу розповісти - не як принц або герцог, а як Гаррі, той самий чоловік, за яким спостерігали багато з вас протягом останніх 35 років, але з більш ясним поглядом у майбутнє", - почав говорити Гаррі.

Принц Гаррі / Фото: Getty Images

Він зазначив, що Велика Британія залишається його рідним домом і місцем, яке він любить. І це незмінно. А також подякував за підтримку, яку отримував багато років від своїх шанувальників. Підтримку за те, як прийняли його дружину Меган. "Я спостерігав за тим, як ви вітали Меган з розпростертими обіймами, а ви бачили, як я знайшов кохання і щастя, на що я сподівався все своє життя. Нарешті, другий син Діани одружився, ура!", - сказав принц.

Також герцог Сассекський повідомив, що його дружина Меган дотримується таких самих цінностей, як і він сам. І вона все та сама жінка, в яку він закохався.

"Ми обидва робимо все можливе, щоб підтримувати свою країну і з гордістю виконувати свої функції. Коли ми з Меган одружилися, ми були схвильовані, ми були сповнені надій, і ми були готові служити. З цих причин мені дуже сумно, що дійшло до цього", - заявив Гаррі.

Принц Гаррі і герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Він повідомив, що прийти до такого рішення їм було непросто. Переговори тривали кілька місяців. "Я знаю, що не завжди розумів це правильно, але іншого варіанту не було", - загадково зазначив принц. І доповнив: "Ми не йдемо, і ми, звичайно ж, не йдемо від вас. Ми сподівалися продовжувати служити королеві, Співдружності і моїм військовим асоціаціям, але без державного фінансування. На жаль, це було неможливо", - йдеться в його промові.

"Я буду продовжувати залишатися тією самою людиною, яка дорожить своєю країною і присвячує своє життя підтримці тих справ, благодійних організацій і військових спільнот, які так важливі для мене. Разом ви навчили мене життю. І ця роль навчила мене тому, що є правильним і справедливим. Ми робимо стрибок у невідомість - спасибі, що дали мені сміливість зробити наступний крок", - завершив свою промову принц.

Принц Гаррі і герцогиня Меган / Фото: Instagram герцога і герцогині Сассекських

Також Гаррі подякував всім присутнім за те, що відвідали цей захід благодійної організації Sentebale, яку вони створили разом з принцом Зеіізо 2006 року, щоб вшанувати спадщину матері принца Гаррі – Діани і підтримувати тих, хто зіткнувся з проблемами ВІЛ.

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація