Принц Вільям розповів про стан здоров'я 99-річного принца Філіпа

Принц Вільям розповів про стан здоров'я 99-річного принца Філіпа

Принц Вільям і принц Філіп / Фото: Getty Images

Сьогодні принц Вільям відвідав Центр вакцинації в Кінгз-Лінн.

Герцог Кембриджський приїхав, щоб подякувати медикам і волонтерам за їхню роботу, а також поспілкуватися з людьми, які отримують щеплення від COVID-19.

Вільям був у гарному настрої, одягнений у блакитну сорочку, синій джемпер, піджак і джинси, а також замшеві черевики. Принц був у масці й охоче спілкувався з людьми.

принц Вільям / Фото: Getty Images

В межах зустрічі герцогу Кембриджському поставили запитання, як почувається його дідусь принц Філіп, який, нагадаємо, минулого вівторка був госпіталізований до лікарні Едуарда VII в Лондоні.

"Так, з ним все добре, за ним спостерігають", — сказав Вільям і підморгнув, пише Daily Mail.

принц Вільям / Фото: Getty Images

Нагадаємо, в Букінгемському палаці заявили, що чоловік королеви Єлизавети II повинен був залишатися в лікарні до початку цього тижня. Також повідомляли, що його нездужання не пов'язане з COVID-19. І він, і 94-річна королева отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу на початку січня.

Герцог Единбурзький Філіп / Фото: Associated Press

У вихідні старший син принца — Чарльз — відвідував батька в госпіталі. Його сфотографували, коли він під'їздив до лікарні на сірому електромобілі Tesla. Сподіваємося, стан здоров'я 99-річного герцога Единбурзького вже кращий і він скоро буде виписаний.

принц Чарльз / Фото: Getty Images

Нагадаємо, принц Філіп пішов з державної служби 2017 року, він рідко з'являється на публіці. Під час ізоляції герцог зупинявся з королевою Єлизаветою II у Віндзорському замку. У червні 2021 року принц Філіп відсвяткує 100-річний ювілей. А його дружина Єлизавета II — 95-річчя у квітні. З цього приводу в Лондоні очікуються масштабні святкування.

Читайте також: Це офіційно: Меган і Гаррі не повернуться до королівської сім'ї

Повʼязані теми:

Наступна публікація