Принцеса Беатріс поділилася невідомим раніше фактом про свого чоловіка Едоардо

Принцеса Беатріс поділилася невідомим раніше фактом про свого чоловіка Едоардо

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі-Моцці / Фото: Getty Images

Нещодавно принцеса Йоркська Беатріс поспілкувалася з редакторкою Джованною Флетчер у Zoom і розповіла багато цікавого про своє життя.

У цій бесіді жінки багато розмовляли про дислексію, якою, як відомо, принцеса Беатріс страждає з дитинства. Їй встановили діагноз у віці 7 років. Беатріс несподівано розповіла, що її чоловік Едоардо Мапеллі-Моцці також дислексик.

Як покровителька благодійної організації Helen Arkell Dyslexia Charity в бесіді, яку докладно описував журнал Hello! принцеса Йоркська зазначила, що буде рада, якщо у їхніх з Едоардо дітей також буде дислексія.

принцеса Беатріс / Фото: Associated Press

"Чесно кажучи, що надихнуло мене так говорити про дислексію, так це те, що я дійсно хочу змінити розповідь про діагноз. Мені дуже пощастило, бо, коли мені вперше сказали, що у мене дислексія, жодна людина навколо мене не змусила мене відчути, що я якась не така, як інші діти. Це завжди було про рух вперед, про те, чому потрібно навчитися, але ніколи не говорили, що я чогось не можу. І це дійсно дуже важливо для мене. Зараз я можу говорити про це кожного дня, мене це надихає. Тому що, якщо ви можете просто змінити одну маленьку думку в чиїйсь голові, то ви вже зробили велику справу", — говорить принцеса.

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі-Моцці / Фото: Getty Images

Також шанувальники Беатріс після виходу цього відео почали говорити про те, що принцеса відкрито заявила в розмові про те, що вони з Едоардо планують не зупинятися на одній дитині. У серпні Беатріс виповнилося 33 роки, вона також розсекретила, що їхній первісток з'явиться на світ у жовтні.

Читайте також: Де буде народжувати принцеса Беатріс : названі варіанти

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Британські монархи
Наступна публікація