Рівняються на королеву: елегантні шведські принцеси Вікторія і Софія відвідали Стокгольмський собор

Рівняються на королеву: елегантні шведські принцеси Вікторія і Софія відвідали Стокгольмський собор

Принцеса Софія / Фото: Getty Images

Члени шведської королівської сім'ї були присутні на церковній церемонії у зв'язку з відкриттям парламентської сесії в Стокгольмському соборі.

Всі дами сімейства одягли елегантне чорне вбрання, до якого підібрали лаконічні прикраси. 75-річна королева Сільвія була в короткому жакеті і спідниці прямого силуету, а також лакованих туфлях зі шкіри крокодила. У неї була акуратна укладка, світлий капелюшок на голові, масивне перлинне намисто на шиї і сережки з перлів у вухах. Як завжди, в макіяжі, Сільвія зробила акцент на рожеві губи.

Шведська королівська сім'я / Фото: Getty Images

Старша дочка королеви – кронпринцеса Вікторія одягла також жакет і спідницю. Жакет був з білим окантуванням і бантом на зав'язках на грудях. Образ доповнювали замшеві туфлі, невеликий чорний клатч, світлий капелюх і теж перлинні сережки.

Кронпринцеса Вікторія / Фото: Getty Images

А ось невістка королеви – принцеса Софія обрала не костюм, а чорну блузку і спідницю-олівець, її вона поєднала з винного відтінку туфлями на підборах, їм в тон підібрала аксесуар на голову і взяла з собою великий оксамитовий клатч. Монохромний образ принцеси чудово розбавляв досить яскравий манікюр, а ось макіяж був виконаний в більш нейтральних відтінках.

Принцеса Софія / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація