Розійшлися по різних балконах: герцогиня Кембриджська і герцогиня Сассекська підігріли чутки про свою ворожнечу

Розійшлися по різних балконах: герцогиня Кембриджська і герцогиня Сассекська підігріли чутки про свою ворожнечу

Герцогиня Камілла, королева Єлизавета II, герцогиня Кетрін / Фото: Associated Press

Сьогодні члени британської королівської родини відвідали церемонію покладання вінків до лондонського кенотафа.

В ці дні Велика Британія і країни співдружності відзначають День пам'яті полеглих, згадуючи всіх солдатів, загиблих у військових конфліктах.

Члени королівської сім'ї на чолі з королевою Єлизаветою II відвідали урочистий захід і були зображені на балконі у лондонського кенотафа. Її Величність вбралася в чорне пальто і капелюх, на грудях у неї красувався брошка у вигляді бантика. З прикрас на королеві також були перлинні сережки, а на губах темна помада.

Герцогиня Камілла і королева Єлизавета II / Фото: Associated Press

Разом з нею на балконі були присутні герцогиня Кембриджська Кетрін, вона також була в чорному пальті й капелюшку з вуаллю. В її вухах також виблискували сережки з перлинним камінням, а волосся було зібране в красиву зачіску. Поруч з королевою була зображена і герцогиня Корнуольська Камілла. Вона одягла чорний костюм і капелюх з пір'ям.

Герцогиня Камілла, королева Єлизавета II, герцогиня Кетрін / Фото: Associated Press

А ось герцогиня Сассекська Меган була зображена на іншому балконі, разом з графинею Вассекською Софі і чоловіком принцеси Анни, сером Тімоті Лоренсом. Вона була одягнена в лаконічне чорне вбрання і крислатий капелюх. Цікаво, це був продуманий хід, щоб двох герцогинь, між якими нібито існує ворожнеча, не ставити поруч?

Графиня Софі і герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Три герцога - Йоркський, Сассекський і Кембриджський були заскочені під час покладання вінків до кенотафу. Чоловік королеви Єлизавети II, на жаль, знову пропустив цей захід через стан свого здоров'я.

Герцогиня Меган / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація