Ще один baby shower: герцогиня Сассекська визначилася зі списком гостей

Ще один baby shower: герцогиня Сассекська визначилася зі списком гостей

Герцогиня Сассекська Меган / Фото: Associated Press

Герцогиня Сассекська Меган, схоже, більше не планує виходити в світське суспільство до народження дитини, а ось ще один baby shower організувати хоче.

Перший baby shower для своїх близьких друзів герцогиня Меган організовувала в Нью-Йорку. Це була вечірка для подруг і друзів герцогині, повідомлялося, що фінансувався захід з приватних джерел і на організацію свята було витрачено близько 300 тисяч фунтів стерлінгів.

Герцогиня Сассекська Меган / Фото: Associated Press

Фотографії гостей і самої герцогині Сассекської з вечірки ви можете переглянути в нашій галереї. Тепер же британські таблоїди повідомляють, що Меган планує влаштувати ще одну вечірку в Лондоні.

Якщо вірити ЗМІ, на неї будуть запрошені Вікторія Бекхем, мама герцогині Доріа Редлан, яка спеціально прилетить із Лос-Анджелеса і, мабуть, вже залишиться з дочкою до самих пологів, і навіть герцогиня Кембриджська Кетрін. Повідомляється, що вечірка, можливо, відбудеться в Букінгемському палаці і буде приватною всього на п'ять-шість чоловік.

Герцогиня Меган і її мама Доріа / Фото: Associated Press

Жодних подробиць і коментарів Кенсінгтонський палац поки не надає. Сподіваємося, якщо baby shower таки відбудеться і нам вдасться побачити це хоча б на фотографіях.

Нагадаємо, у вихідні герцог і герцогиня Сассекські відвідали церемонію хрещення дитини Зари Тіндолл. Принц Гаррі став хрещеним батьком дівчинки Ліни. Шкода, знімків з хрестин у нашому доступі немає.

Герцогиня Сассекська і принц Гаррі в Марокко / Фото: Associated Press

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація