Світлий або темний: битва образів герцогинь Кембриджської і Сассекської

Світлий або темний: битва образів герцогинь Кембриджської і Сассекської

Герцогиня Кембриджська та герцогиня Сассекська

Днями герцогиня Кембриджська і герцогиня Сассекська порадували публіку своїми новими образами.

Герцогиня Кетрін разом з принцом Вільямом відвідала шотландське місто Данді, де вони відкрили філію Музею Вікторії та Альберта. У цьому виході герцогиня продемонструвала старий образ від Alexander McQueen, в поєднанні з туфлями Tod's і маленькою сумкою Manu Atelier, а також шарфом і рукавичками.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Getty Images

А вчора своїм виходом порадувала публіку вагітна герцогиня Сассекська Меган. Герцогиня відвідала Національний театр, патроном якого стала. Цього разу Меган віддала перевагу світлим пудровим відтінкам в образі. Вона одягла костюм світлого відтінку від Brandon Maxwell та улюблені туфлі-човники на зав'язках від Aquazzura, в руках Меган тримає маленький білий клатч з золотим металевим обідком від Carolina Herrera.

 

 

Образи герцогинь абсолютно різні і кожен з них цікавий по-своєму. До речі, вже сьогодні Меган знову вийде в світ, вона відвідає Асоціацію університетів Співдружності, організацію, яку також взяла під свій патронаж. Чекаємо з нетерпінням на її новий образ.

Герцогиня Кембриджська та герцогиня Сассекська

Нагадаємо, днями стало відомо, що цього року Меган і Гаррі проведуть День святого Влентина окремо одне від одного. Принц Гаррі цього дня буде в Норвегії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація