У блузці з принтом polka dot і дешевих сережках: ефектний вихід герцогині Кембриджської

У блузці з принтом polka dot і дешевих сережках: ефектний вихід герцогині Кембриджської

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Associated Press

Сьогодні у герцогині Кембриджської Кетрін видався черговий робочий день. Вона відвідала центр здоров'я та розвитку дітей і молоді Sunshine House в Лондоні.

Герцогиня познайомилася з роботою проекту Family Nurse Partnership в Кабмеруелі. Волонтери цієї організації працюють з новоспеченими батьками у віці до 24 років, регулярно відвідуючи сім'ї, починаючи з ранніх термінів вагітності матері і до того, як дитині виповниться два роки.

Герцогиня і сама мама трьох дітей, ходять чутки, що не далеко той день, коли вони з принцом Вільямом зважаться народити ще й четверту дитину. Тож дитяча тема дуже актуальна і вона завжди з задоволенням займається проектами, пов'язаними з дітьми.

 

На захід Кетрін приїхала в блузці від бренду Equipment з принтом polka dot, на сайті бренду, до речі, зараз хороша знижка на цю блузку. Образ доповнювали чорні штани-кюлоти з високою талією і замшеві туфлі на стійких підборах від Gianvito Rossi. Найбюджетнішим варіантом образу герцогині були сережки від Accessorize.

 

Кетрін зробила денний макіяж в натуральних відтінках і гарну об'ємну зачіску. Дуже красивий образ вийшов, чи не так?

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Associated Press

В ході заходу Кетрін обговорила з експертами теорію прив'язаності, сформульовану англійським психіатром Джоном Боулбі. Згідно цієї теорії для того, щоб дитина могла довіряти навколишньому світу, їй необхідно бути прив'язаною емоційно хоча б до одного дорослого.

Герцогиня Кембриджська Кетрін / Фото: Associated Press

Це може бути мама, тато, інший родич або навіть вихователь в садку. Впевнені, у дітей Кембриджів прихильність до багатьох членів їхньої великої родини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль герцогині Кембриджської в турі Пакистаном
Наступна публікація