У куртці і білому светрі: герцогиня Кембриджська постала в новому ролику

У куртці і білому светрі: герцогиня Кембриджська постала в новому ролику

Герцогиня Кембриджська / Фото: Associated Press

Герцогиня Кембриджська записала ще одне відео про результати дослідження за результатами опитування "П'ять головних запитань про дітей молодших 5 років".

Ролик був опублікований на сторінці Кенсінгтонського палацу. У ролику Кейт знялася в куртці від Barbour і білому джемпері, у неї було красиво локонами укладене волосся, а на обличчі був денний макіяж з акцентом на очі.

Раніше в публікації Кетрін вже ділилася висновками, які були зроблені після завершення опитування. А тепер в ролику вона доповнила свій меседж:

"Батьки, швидше за все, будуть згадувати друзів і родину як надійні джерела підтримки у вихованні своїх дітей, причому їх власні батьки займають перше місце. Але більшу частину цього року ми були відокремлені від своєї безпосередньої підтримки, на яку багато хто з нас покладається. Батьківська самотність різко зросла під час пандемії — з 38% до 63%, оскільки батьки були відрізані від друзів і сім'ї. На додаток до цього, схоже, що частина батьків, які почуваються некомфортно, звертаючись за допомогою, через своє самопочуття, збільшилася з 18% до пандемії до 34% під час неї ", — сказала герцогиня.

Вчора Кетрін також взяла участь в онлайн-форумі, присвяченому темі ранніх років. Відео звідти також повинен представити Кенсінгтонський палац.

Читайте також: Брат герцогині Кембриджської написав зворушливий пост про померлу собаку Кейт і Вільяма

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини з життя Кембриджів
Наступна публікація