У лаконічному образі і з новою підвіскою: герцогиня Кембриджська на зустрічі

У лаконічному образі і з новою підвіскою: герцогиня Кембриджська на зустрічі

герцогиня Кембриджська / Фото: Associated Press

Герцог і герцогиня Кембриджські знову вийшли на роботу за допомогою відеозв'язку.

Кейт і Вільям поговорили зі студентами Ольстерського університету, які вивчають сестринську справу. Ця школа входить в топ 50 медичних шкіл світу. В Instagram Кенсінгтонського палацу було опубліковано це відео.

Герцог і герцогиня поговорили з Ебігейл, студенткою першого курсу, яка працює медсестрою в @UlsterUni. Дівчина розповіла королівській парі про деякі проблеми, з якими вона мала справу, зокрема про емоційний вплив на пацієнтів, які не можуть зустрічатися зі своїми сім'ями. Вона також розповіла про свій досвід вступу до університету під час пандемії і про вплив COVID-19 на можливості спілкуватися і навчатися з однокурсниками в нормальному форматі, а не онлайн.

У цій бесіді герцогиня Кетрін і принц Вільям розповіли Ебігейл про те, яку важливу роль сьогодні в суспільному житті відіграє молодший медичний персонал. А також зазначили, що розуміють те, як складно навчатися цього під час пандемії.

Інша дівчина, студентка третього курсу Єлизавета Семерджієва розповіла їм, що їй було страшно починати навчання під час пандемії. Але тепер швидше хочеться стати до практики і допомагати людям.

Герцогиня Кембриджська, спілкуючись зі студенткою сказала:

"Сестринська справа — одна з професій, яка користується найбільшою довірою від людей у Великоій Британії. Вибравши її, ви потрапили в точку. Зараз це затребувано, як ніколи раніше".

У Великій Британії студенти працюють на передовій від самого початку пандемії в березні 2020 року.

Перед камерою Кетрін і Вільям з'явилися в простих аутфітах. Герцогиня вибрала світлу трикотажну кофту і сірий піджак від Alexander McQueen, а її чоловік Вільям одягнув світлу сорочку, джемпер кольору марсала, сірий піджак та джинси. Також свій образ герцогиня Кембриджська доповнила лаконічною підвіскою на шиї від Astley Clarke і золотими сережками. Волосся у Кейт було розпущене, а на обличчі був легкий денний макіяж.

підвіска від Astley Clarke / Фото: astleyclarke.com

Нагадаємо, нещодавно в нашому матеріалі ми розбирали фотографії герцогині Кетрін і порівнювали, як вона змінилася за роки спільного життя з принцом Вільямом.

Читайте також: Сидить, як новий: герцогиня Кембриджська одягла на роботу костюм трирічної давності

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини з життя Кембриджів
Наступна публікація