У прозорій мереживній сукні: принцеса Беатріс разом з коханим-мільйонером на весіллі у Віндзорі

У прозорій мереживній сукні: принцеса Беатріс разом з коханим-мільйонером на весіллі у Віндзорі

Принцеса Беатріс / Фото: Getty Images

Весілля леді Габріелли Віндзор і фінансиста Томаса Кінгстона відвідало багато членів британської королівської сім'ї.

На весілля у Віндзорський замок приїхала принцеса Беатріс Йоркська приїхала і не сама, а в компанії свого 34-річного коханого мультимільйонера і засновника консалтингової компанії Banda Едоардо Мопеллі Моцці.

Пара вже давно не приховує свій роман, на публічних заходах не раз з'являлася разом, от тепер і на весілля приїхала теж разом. 30-річна принцеса одягла на урочистий захід синю напівпрозору сукню з мережива і з багатошаровою спідницею від англійського бренду Self Portrait. До вбрання вона підібрала світлі туфлі-човники на підборах і золотий браслет у вигляді зігнутого цвяха на зап'ясті, а також маленький білий капелюшок-таблетку з квітами.

 

Волосся Беатріс зібрала в хвіст, на обличчя нанесла легкий макіяж з акцентом на очі. Її коханий Едоардо був одягнений у фрак, смугасті штани, білу жилетку і білу сорочку, а також одягнув темну краватку.

На урочистій церемонії серед гостей була присутня і мама принцеси – Сара Фергюсон. Вона була одягнена в ніжно-рожевий костюм і коричневі туфлі-човники на підборах і крислатий капелюх з пір'ям. Схоже, з коханим своєї старшої дочки Сара давно познайомилася і схвалює вибір Беатріс. Ще б пак, адже минулої осені Сара видала заміж молодшу доньку Євгенію, ймовірно, їй дуже хочеться, щоб і Беатріс скоріше одягла білу весільну сукню.

Сара Фергюсон, принцеса Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація