У розкішному намисті з бірюзи: принцеса Майкл Кентська в ефектному образі на спортивному заході

У розкішному намисті з бірюзи: принцеса Майкл Кентська в ефектному образі на спортивному заході

Принцеса Майкл Кентська / Фото: Getty Images

74-річна принцеса Майкл Кентська Марія дуже любить носити незвичайні аксесуари.

Дружина принца Майкла Кентського, двоюрідного брата англійської королеви Єлизавети II, відвідала один з фінальних днів Вімблдонського турніру. У світ принцеса вийшла в лаконічному блакитному вбранні, до якого підібрала масивне намисто з каміння бірюзи, каблучку і одну сережку-висячку.

Волосся принцеси було трохи накручене і розпущене, на обличчі був легкий денний макіяж із рожевою помадою на губах, а очі від сонця закривали великі окуляри в світлій оправі.

Принцеса Майкл Кентська / Фото: Getty Images

Принцеса Майкл Кентська неодноразово відвідувала Вімблдон. В один із днів вона з'явилася там у світлому жакеті персикового кольору, під яким була біла блузка і вдало підібраний до образу крислатий капелюх, а також великі красиві сережки у відтінку металік.

Нагадаємо, Вімблдонський турнір цього року стартував 1 липня і тривав до 14 липня 2019 року. Однією з перших, хто відвідав турнір стала герцогиня Кембриджська Кетрін. Дружина принца Вільяма приїхала підтримати британську тенісистку Гаррієт Дарт у матчі з Христиною Макхейл.

Через кілька днів на турнір прибула і герцогиня Сассекська Меган, яка зараз перебуває в декретній відпустці, але все ж іноді з'являється у світському суспільстві. Кажуть, під час її приїзду охорона забороняла людям фотографувати Меган, але знімки її все ж потрапили в Мережу.

Також Вімблдонський турнір відвідували герцогиня Корнуольська Камілла в дуже красивому білому аутфіті, графиня Вассекська Софі і навіть батьки герцогині Кембриджської – Керол і Майкл Міддлтон. Не пропустила турнір і Піппа Міддлтон разом з братом Джеймсом.

Герцогиня Кембриджська та герцогиня Сассекська на Вімблдоні / Фото: Associated Press

А на фінальному матчі герцогиня Кембриджська та Сассекська були присутні разом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація