У смарагдовому костюмі: красива принцеса Анна на Лондонському тижні моди

У смарагдовому костюмі: красива принцеса Анна на Лондонському тижні моди

Принцеса Анна / Фото: Getty Images

Британська принцеса Анна – дочка королеви Єлизавети II, стала гостею Лондонського тижня моди.

Принцеса представила лауреата премії королеви Єлизавети II за дизайн. Цього року переможцем стала дизайнерка і засновниця ювелірного бренду Alighieri - Рош Махтані. Прикраси бренду виготовляються з використанням матеріалів, отриманих з екологічно стійких джерел, що сприяє місцевому виробництву та зайнятості.

Принцеса Анна / Фото: Getty Images

69-річна принцеса Анна приїхала на захід у смарагдовому вбранні, під яким була блузка за тоном. До луку принцеса підібрала чорні шкіряні туфлі на підборах і сумку. Одягла кілька золотих брошок і широкий золотий ланцюжок на шию, а також сережки-висячки. Принцеса зробила свою улюблену зачіску, а на губи нанесла яскравого відтінку помаду.

Представляючи нагороду від імені Її Величності королеви Єлизавети ІІ, принцеса Анна розповіла про те, як Лондон був осередком ювелірного виробництва протягом сотень років. Вона також додала у своїй промові, що дуже рада, що цього року нагорода дісталася ювелірній дизайнерці.

Принцеса Анна / Фото: Getty Images

Нагадаємо, королева Єлизавета II також повернулася до Лондона після канікул в Сандрінгемі. Вчора в яскравому аутфіті королева прибула на офіційну церемонію відкриття нових приміщень Королівської національної лор-лікарні та стоматологічної лікарні Істман в Лондоні.

Королева Єлизавета II / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Стиль королеви Єлизавети II
Наступна публікація