У сукні-халаті: герцогиня Кембриджська продемонструвала новий красивий образ

У сукні-халаті: герцогиня Кембриджська продемонструвала новий красивий образ

Герцогиня Кембриджська / Фото: Associated Press

Якби не карантин і всі пов'язані з ним обмеження, герцогиня Кембриджська, напевно б, відвідала фінал тенісного турніру на Вімблдоні.

А так шанувальникам подружжя Кембриджів доводиться задовольнятися їхніми рідкісними світськими виходами і записами через відеозв'язок. Черговим таким роликом поділився Кенсінгтонський палац на своїй сторінці в Instagram.

В рамках цього дзвінка герцогиня Кетрін поговорила з учнями Bond Primary School, також до бесіди приєднався відомий британський тенісист, дворазовий переможець Вімблдону Енді Маррей.

Кілька років тому Кетрін приїжджала до цієї школи, де Всеанглійський клуб лаун-теніс і крокет реалізує програму, що дозволяє дітям безкоштовно займатися тенісом. У бесіді герцогиня запитувала у дітей, як вони займалися під час карантину, як відбувалися їхні тренування і чи були вони взагалі.

38-річна герцогиня Кетрін з'явилася перед камерою в красивій смарагдовій сукні-халаті від бренду HVN, вартістю 842 долари, одягла невеликі-сережки і зібрала волосся в хвіст. На обличчі Кетрін був природний макіяж, вона усміхалася, жартувала і добре провела час у цій розмові.

HVN / Фото: net-a-porter.com

Нагадаємо, днями ми бачили світський вихід герцогині Кетрін разом з принцом Вільямом вони відвідали лікарню королеви Єлизавети в Кінгс Лінн, куди приїхали, щоб поспілкуватися з персоналом і подякувати співробітників за відважну роботу і підтримку під час пандемії коронавірусу.

Тоді на герцогині була інше сукня в англійському стилі синього кольору з дрібним квітковим принтом від бренду Beulah London. У вбрання був білий комір і білі манжети, а також пояс на талії. До свого образу герцогиня Кетрін підібрала сині замшеві туфлі-човники на підборах і сережки Patrick Mavros.

Читайте також: Вільям - в булочну, Кейт - в садовий центр: Кембриджі вийшли на роботу в графстві Норфлок

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Новини королівських родин
Наступна публікація