У сукні кольору фуксії: яскрава королева Максима відвідала урочистий захід в Італії

У сукні кольору фуксії: яскрава королева Максима відвідала урочистий захід в Італії

Королева Максима / Фото: Getty Images

Королева Нідерландів Максима відвідала ювілейний з'їзд Нібуда, темою якого були "Гроші і поведінка", захід відбувся в італійському місті Тіволі.

На урочистий захід 47-річна королева прибула в яскравому аутфіті. На Максимі була сукня кольору фуксії і довжини міді з квітковою аплікацією їз паєток від Oscar de la Renta, вартістю 3606 фунтів, чорні замшеві туфлі-човники на високих підборах, а також в руках вона тримала лакований клатч.

Доповнювали і без того гарний образ королеви маленький чорний капелюх і сережки-висячки, які теж були чорного кольору. Ювелірна скринька королеви Максими дуже велика, аксесуари та різні прикраси королева дуже любить і вміє їх вдало поєднувати зі своїм вбранням. В макіяжі Максима зробила невеликий акцент на очі, а на губи нанесла напівпрозорий блиск. Волосся Її Величності було зібране у високий хвіст.

Раніше, нагадаємо, в схожій сукні з флористичною вишивкою від Oscar de la Renta виходила в світське суспільство Іванка Трамп.

Королева Максима / Фото: Getty Images

Нещодавно, нагадаємо, королева відвідувала дипломатичний прийом разом з чоловіком королем Віллемом Олександром. Тоді перед камерами фотографів вона з'явилася у вечірній білій сукні та тіарі з перлів.

Королева Максима і король Віллем Олександр / Фото: Getty Images

Повʼязані теми:

Наступна публікація