У сукні-сорочці і з дітьми: герцогиня Кембриджська і принц Вільям провели зустріч в Кенсінгтонському палаці

У сукні-сорочці і з дітьми: герцогиня Кембриджська і принц Вільям провели зустріч в Кенсінгтонському палаці

Герцогиня Кембриджська / Фото: Associated Press

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям поділилися з підписниками Кенсінгтонського палацу в Instagram новими світлинами.

На фото королівська пара зображена з усіма своїми дітьми разом із сером Девідом Аттенборо. Він приєднався до герцога Кембриджського для приватного показу під відкритим небом його майбутнього фільму "Девід Аттенборо: Життя на нашій планеті". Захід минув в Кенсінгтонському палаці.

Під час зустрічі сер Девід подарував старшому синові подружжя - принцу Джорджу - зуб гігантської акули, наукова назва якої - carcharocles megalodon ( "великий зуб").

"Сер Девід знайшов зуб під час сімейного відпочинку на Мальті наприкінці 1960-х років в м'якому жовтому вапняку острова, який був закладений в міоценовий період близько 23 мільйонів років тому. Вважається, що кархарокл виріс до 15 метрів в довжину, що приблизно вдвічі перевищує довжину великої білої акули, найбільшою з нині живих акул ", - написано під фотографіями, опублікованими палацом.

38-річна герцогиня Кетрін з'явилася на зустрічі в сукні-сорочці синього кольору від бренду Gabriela Hearst, вартістю 1295 фунтів. У сукні були рукава довжини три чверті і ґудзики на топі, а також тонкий пояс, що підкреслює талію.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / Фото: Associated Press

Принцеса Шарлотта також була в сукні, а сини Кейт і Вільяма - Джордж і Луї - в сорочках, старший був у штанях, а молодший в шортах і синьому светрі. Раніше, він, здається, належав його старшому братові. Принц Вільям теж одягнув сорочку, джемпер, піджак і сині штани в поєднанні з туфлями. А Кейт підібрала до сукні туфлі-човники на підборах.

Герцог Кембриджський і сер Девід Аттенборо продовжують підтримувати одне одного в своїх місіях щодо вирішення деяких з найбільш серйозних екологічних проблем, з якими стикається наша планета.

Читайте також: У штанях кольору курної троянди і кедах: герцогиня Кембриджська приїхала на зустріч в стильному аутфіті

Повʼязані теми:

Наступна публікація