У сукні з лимонами: новий вихід вагітної герцогині Сассекської

У сукні з лимонами: новий вихід вагітної герцогині Сассекської

герцогиня Меган / Фото: Getty Images

Герцог і герцогиня Сассекські з'явилися на заході Spotify Stream On. Запис ролика вже в Мережі.

У відео Меган і Гаррі розповідають про свій подкаст Archwell Audio, який вони запустили 2020 року. "Ми використовуємо подкастинг, щоб вести цікаві бесіди, які надихають, кидають виклик і навчають", — каже подружжя.

Сидячи на дивані поруч з чоловіком, вагітна герцогиня Меган має наче якийсь інакший вигляд, ніж була під час своєї першої вагітності. Шанувальники в соцмережах пишуть, що життя в США йде Меган тільки на користь, вона більш відкрита і не затиснута, як раніше.

Королева Єлизавета II і Меган Маркл / Фото: Associated Press

Одягнена герцогиня в красиву весняну сукню з принтом лимонів від бренду Oscar de la Renta. Її вартість 3490 доларів. Вбрання без рукавів, складається зі спідниці трапецієподібної форми, круглого коміра і таємної блискавки. На її зап'ясті годинник від Cartier і браслет від цього ж бренду. Довге волосся красиво укладене локонами, а на обличчі натуральний макіяж.

Oscar de la Renta / Фото: saksfifthavenue.com

Меган зазнімкована поряд з Гаррі і уважно слухає, що він говорить.

Нагадаємо, 14 лютого Меган і Гаррі оголосили, що чекають на другу дитину. У ролику герцогиня зображена сидячи, тому оцінити, який зараз має вигляд її живіт неможливо. До того ж, невідома точна дата запису цього ролика.

Нагадаємо, 7 березня шанувальники пари побачать інтерв'ю Опри Вінфрі, в якому Сассекси обіцяють розповісти все про життя в королівській родині, про шлюб, материнство, плани на майбутнє. 90 хвилинний випуск вийде в ефір в праймтайм на каналі CBS Television Network.

Того ж дня члени британської королівської сім'ї візьмуть участь в онлайн трансляції з нагоди Дня Співдружності. Її покаже канал BBC One.

Читайте також: Меган і Гаррі вибрали особливий день для оголошення про другу вагітність герцогині Сассекської

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація